Feminizam – bolest 21. stoljeća!

Feminizam je gotovo nemoguće definirati. Problematika je ta što on ima toliko svojih podvrsta, odnosno pravaca koji idu u uistinu različite krajnosti tako da je teško izdvojiti neku univerzalnu definiciju. Ipak, ako bi se pojam feminizam koji koristimo u svakodnevnom govoru morao izjednačiti s nekim njegovim pravcem, on bi zasigurno bio sinonim radikalnog feminizma.

Od nužnosti do krajnosti

Kao i svaki pokret, ili barem većina njih, i feminizam je u početku bio smislen i potreban pokret za tadašnje društvene prilike, ili bolje reći neprilike (op.a. britanske sufražetkinje koje su se zalagale za pravo glasa žena). Nakon što su spomenute svoja prava izborile, tijek događanja se promijenio, i to na gore. Neki bi rekli da je sve ostalo povijest, ali ne i ja. Za mene je sve ostalo razvijanje i napredovanje ogromne bolesti koja svoj vrhunac doživljava upravo sada, u 21. stoljeću. Kugu smo imali u 14. stoljeću i bila je veliki udarac na demografsku kartu Europe, a onda i svijeta. Ipak, činjenica je da je feminizam odnio puno više života nego kuga. Milione više.

Ono na što je se danas sveo feminizam je propaganda protiv Biblije i svega što ona nalaže kao ispravno, poglavito odnosa koji Bog nalaže na relaciji muž – žena.  Tvrde, stroge ali i pravedne biblijske savjete feministice su izvadile iz konteksta ljubavi i pobožnosti, te tako njima manipuliraju i svakim danom postaju društveni status quo.

Žena si, imaš pravo na izbor!

Forsiranje feminističke ideje da žene imaju pravo na karijeru ispred prava na majčinstvo je suluda. Tako se u njihovim priručnicima mogu pronaći savjeti da žena ne mora biti ta koja odgaja svoje dijete, dapače, da bi bilo poželjno da ga odgajaju druge žene koje su za to plaćene, što i nije toliki moralni gubitak ako žena to uistinu želi ili mora, ali je velika društvena kataklizma upravo iz razloga jer je to ženama nametnuto.

Također, one to sve lijepo upakiraju. Tako se žene i djevojke svakim danom bombardira tim da one imaju pravo na svoj izbor. To pravo na izbor, kako vješto upakiran holokaust. Naravno da žene imaju i trebaju imati pravo na izbor, ali zar je ubojstvo djeteta pravo na izbor? Za one koji kažu da abortus nije ubojstvo, prilažem i video abortusa pa neka sami procjene (KLIKNI ZA VIDEO).

Donedavno je abortus bio mainstream zapadnih zemalja, što SAD-a što zapadnoeuropskih zemalja, s vremenom se počeo provoditi i u Aziji zbog prenapučenosti a prije dvadesetak godina je na velika vrata ušao i u na područje Balkana. Tako je, samo prošle godine, u Hrvatskoj urađeno više abortusa nego što je se rodilo djece. Slučajnost? Ne! Feministička propaganda! S milim pogledom na licu i sa nevjerojatnom količinom empatije te pogledaju u oči i kažu: „Ti imaš pravo na izbor. Ako ne želiš dijete ne moraš ga ni imati, abortus nije ubojstvo. Ti imaš pravo da radiš, da stvaraš karijeru…“

Nije neshvatljivo kako mlade, prestrašene djevojke nerijetko na takvu propagandu i nasjednu. Zanimljiv je i podatak da se kod ispitivanja javnog mnijenja dođe do podataka da je puno više muškaraca protiv abortusa, nego žena. Tako i na prosvjedima koji se u pojedinim državama održavaju protiv abortusa, puno je više muškaraca nego žena. Nije to zbog toga što su muškarci bolji ili lošiji od žena, nego zato što feministički projekt stvaranja industrije života cilja samo na žene. Očito je da su shvatile da je puno lakše doći do cilja ako „udaraš“ na posebnu društvenu cjelinu. Našle su način kako napraviti legalni holokaust, sve zbog svoje zarade. Njih ne zanimaju prava žena. Njih zanimaju samo njihova prava, njihova kao individua. Sve je vrlo dobro tematski obrađeno u filmu Opasnosti feminizma, gdje se detaljno ulazi u problematiku feminističke propagande, prilažem i film (KLIKNI ZA FILM S PRIJEVODOM).

Vedrana Rudan kao ogledalo feminizma na Balkanu

Nemojte misliti da je feminizam daleko. Još 2006 godine Vedrana Rudan se na Novu TV oblačila kao časna sestra i ismijavala se s vrijednostima kršćanstva i morala (KLIKNI ZA VIDEO). To sve ne bi bio toliki problem da ona nije izrazito popularna osoba u Hrvatskoj, a pogotovo u Srbiji. U više navrata sam svjedočio tomu kako mnoge djevojke hvale Vedranu Rudan na sva zvona, zato jer se osjećaju zaštićeno. Ipak, Vedrana Rudan je nepobitno otrov modernog društva.

Holokaust 21. stoljeća

Svi koji ne žele biti dio legalnog holokausta kojeg je prouzrokovao feminizam, bolest 21. stoljeća trebaju se od njega ograditi. Pogrešno je ljude koji osude feminizam etiketirati kao šoviniste, dapače. Šovinisti(ce) su one koje djevojkama izbijaju moralne vrijednosti iz glave, a one se kad-tad vrate i tu nastaju psihološki problemi. Ideologija koju feminizam zagovara je protiv svake crte zdravog razuma i truje društvo. Žene su po mnogima najdivnija bića ikad stvorena, i upravo zato moraju shvatiti da feminizam nije pokret za žene, nego protiv njih. Da nije pokret za prava, nego za ubojstva. Da nije pokret za dobrobit žena, nego za manipuliranje.

Nijedno pravo žene ne smije uključivati pravo na ubojstvo, a to je upravo ono zbog čega feministkinje postoje. To što je moralna katastrofa feminističke ideologije skrivena iza lijepih zastora ne znači da ona ne postoji. Žene uistinu imaju pravo na izbor, a pravi izbor je ograđivanje od feminizma i poštovanje života.

Sutra je dan žena, ali kakvih žena?

Nije ni čudo što su feministkinje 60-ih godina prošlog stoljeća počele zajedno sa zemljama tadašnjeg komunističkog  bloka forsirati obilježavanje dana žena (op.a. iako je dan žena nastao puno ranije, tek 60-ih godina on dobiva novo ruho i gubi prvotno značenje). No, nije nejasno zašto je to tako. Feministkinjama je dan majki očito toliko odbojan kao ideja, pa su u svom revoltu izmislile i dan žena kao paravan. Više se dan majki ne slavi kao prije, ali zato svake godine dan žena uzme danak mnogim stvarima. Ja ga osobno neću čestitati nijednoj pripadnici ljepšeg spola, pa dok zora ne svane.